Beyond Borders Duitsland

Mercurio Beyond Borders is er voor ondernemingen die al een exportstrategie ontwikkeld en/of geïmplementeerd hebben en die nieuwe markten willen veroveren of er hun positie lokaal willen versterken.

Dit event is afgelopen

Doorheen deze sessies - die u afwerkt in een groep van maximaal acht personen om alles zo interactief mogelijk te houden - reiken wij u alle tools en kennis aan die nodig zijn om te slagen op de Duitse markt.

Kortom: een niet te missen traject voor alle ondernemingen die hun business in Duitsland willen starten of er hun positie willen versterken.

Programma

Sessie 1 – 7 mei 2021 
Tijdens deze sessie schetsen we waarom dit een interessante markt is en waar u nuttige contacten kunt vinden. Verder krijgt u doorheen de workshop een duidelijk framework om de Duitse markt beter te begrijpen.

Sessie 2 – 12 mei 2021
In deze sessie bekijken we de culturele verschillen en de Duitse bedrijfscultuur. Wie is uw consument? We bepalen uw doelgroep en creëren persona’s voor uw product.

Sessie 3 – 21 mei 2021 
Welke marketingstrategie past u toe om uw product op de Duitse markt te brengen?

Sessie 4 – 28 mei 2021
Juridische aandachtspunten bij zakendoen in Duitsland. Gedurende deze sessie zullen de juridische aspecten onder de loep genomen worden.

Slotsessie – 4 juni 2021
Tijdens deze sessie bespreken we de volgende stappen zodat u snel actie kan ondernemen.

Spreker

Markus Schiemann - Schiemann BV

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel President Kennedylaan 9 8500 KORTRIJK