Beyond Borders USA

<p>De Verenigde Staten zijn Vlaanderens grootste handelspartner buiten Europa. Meer dan 50 miljard euro aan goederen werd vorig jaar in- en uitgevoerd van en naar de VS. De opportuniteiten liggen dus voor het grijpen, maar je kan maar beter voorbereid zijn.&nbsp;</p>

<p>Ontdek tijdens deze tweedaagse opleiding alle ingrediënten voor een succesvolle exportstrategie. Deze Beyond Borders licht de kansen uit op de Amerikaanse markt, én geeft je concrete handvatten om ze ook ten volle te benutten. Dankzij experten, Amerika-kenners en ervaren ondernemers leer je alles wat je moet weten om de succesvolle sprong naar de VS te maken.&nbsp;</p>

Dit event is afgelopen

Wat kan je verwachten? 

Bouw je exportstrategie uit met de juiste kennis: van financiële en juridische aspecten tot de juiste salestechnieken of culturele verschillen. Na deze tweedaagse opleiding weet je alles wat je moet weten om voorbereid naar de VS te trekken. 

Het volledige programma en de sprekers ontdek je binnenkort hier. Je kan ondertussen al je plaatsje verzilveren via de knop rechtsboven. 

Voor wie?

Dit traject is ontworpen voor ondernemers en managers in sales of business development die de Verenigde Staten willen integreren in hun exportstrategie. Ook als je jouw positie in Amerika wilt versterken of uitbreiden, is dit programma een absolute aanrader.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro (excl. btw)
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO - FIT - CREDENDO
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland Markgravestraat 12 2000 Antwerpen