Bootcamp: Financieel management basisniveau (Antwerpen)

Binnen sociale ondernemingen duiken almaar meer innovatieve financieringsvormen op. Denk maar aan vraaggestuurde financiering of hybridisering. Als financieel verantwoordelijke is het daarom zinvol om een boost te geven aan jouw financieel-economische expertise. In dit bootcamp krijg je de juiste begeleiding om de financiële performantie van jouw onderneming te bewaken: we zoomen dieper in op basisbegrippen zoals rendabiliteit, liquiditeit, solvabiliteit en cash-flowmanagement. Zo neem je onderbouwde financiële beslissingen in jouw organisatie.

N.B. Heb jij al meer ervaring met bovenstaande zaken? En wil je die kennis verdiepen of erover van gedachten wisselen met andere experts? Dan is het bootcamp ‘financieel management voor gevorderden’ iets voor jou.

Dit event is afgelopen

Wat is een bootcamp?

  • Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.
  • Samen met duo’s uit zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.
  • Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens twee uur extra individuele coaching.
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 500
Organisator
Verso i.s.m. Groep Maatwerk, Herwin, Sociare, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Zorggezind en Zorgnet-Icuro

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Multiburo De Keyserlei 58/60 2018 Antwerpen