Bryo StandUp Summer Bootcamp 2021

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen die nog niet concreet is opgestart en nog geen ondernemingsplan heeft uitgewerkt. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn. Of omdat je idee nog niet concreet genoeg is. Of omdat je een idee hebt maar niet zeker weet of het wel levensvatbaar is.

Dit event is afgelopen

Samen brainstormen we verder over jouw idee! We reiken tools aan tijdens onze workshops om jouw idee te verfijnen en verder vorm te geven. We denken na over een business model en een financieel plan. Op het einde van de bootcamp evalueren we jouw project op zijn sterktes en zwaktes en is de grote vraag: die ik het of doe ik het niet? 

Tijdens dit Summer Bootcamp komen we 10 keer samen voor een intensieve workshop. Je wordt op korte tijd ondergedompeld in het ondernemersbad en je krijgt snel zicht op de haalbaarheid van je ondernemersplannen. Dit doe je samen met andere préstarters die mee brainstormen over jouw idee en nieuwe inzichten geven alsook jouw coach die jou antwoord geeft op je individuele vragen. 

Wat kan je verwachten?

  • 10 intensieve workshops: je werkt gedurende twee weken, samen met enkele andere pre-starters, zeer intensief aan je ondernemingsplan. De andere deelnemers brainstormen mee met jouw idee en geven nieuwe inzichten. Op het einde volgt er nog een praktische opstartsessie zodat je helemaal klaar bent om de sprong al dan niet te wagen.
  • Antwoord op je individuele vragen: Er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig kan verder werken, voor vragen kan je steeds bij je coach terecht. 
  • Deelname aan een business date: Je kan ook deelnemen aan een business date waar je de kans krijgt om ondernemers en experts met zinvolle ervaring te ontmoeten en gericht die vragen te stellen waarop je een antwoord zoekt. Je komt ook in contact met de deelnemers van andere Bryo-trajecten uit je regio en maakt op die manier kennis met het brede Bryo netwerk. 
  • Eindpitch voor experten: Op het einde van het traject krijg je de kans om jouw project te pitchen voor een panel van experten. En ga jij naar huis met waardevolle feedback. 
  • Andere netwerkopportuniteiten: Bryo Community, Voka Community, duurzaam ondernemen,… . Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen. 

Programma & data

De volgende Bryo StandUp is een Summer Bootcamp en start op 30/06/2020. 
Gedurende twee weken word je zeer intensief begeleid en klaargestoomd om je eigen idee/concept uit te werken en op te starten. Je beleeft dit dus in één keer en je leert zeer veel op korte tijd! De sessies gaan afwisselend door tussen Mechelen en Vilvoorde. 

Sessie 1: 30/06/2020: 18u30-22u: Wie ben ik als ondernemer? 
Sessie 2: 1/07/2020: 9u-12u30: Design Thinking
Sessie 3: 2/07/2020: 9u-12u30: Value Proposition Canvas
Sessie 4: 3/07/2020: 9u-12u30: Lean Startup & Brainstorming 
Sessie 5: 7/07/2020: 18u30-22u: Business Model Canvas
Sessie 6: 8/07/2020: 9u-12u30: Financieel plan 
Sessie 7: D 9/07/2020: 9u-12u30: Go-to-Market & Pitching
Sessie 8: 10/07/2020: 9u-13u Strategic Review
Sessie 9: 26/08/2020: 18u30-22u: Praktische Opstart 

Prijs

€ 250 (excl. btw)
Prijs alles inclusief: workshops, individuele sessies, starterstoolkit, toegang tot de business date & catering 
Ben je werkloos, of werk je max.50%, kan je mogelijk gratis deelnemen. Meer info: www.maakwerkvanjezaak.be 

Kan je je vinden in onderstaande kenmerken?

  • Je bent gedreven. 
  • Je wil er voor 100% voor gaan. 
  • Je zit vol ideeën maar zonder businessplan. 
  • Je weet van aanpakken en bent een volhouder.

Dan is Bryo iets voor jou!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 250 (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen Onze Lieve Vrouwestraat 85 2800 Mechelen