Bryo StandUp West-Vlaanderen najaar 2023

<p>Bryo StandUp brengt een groep van toekomstige ondernemers samen waarmee we brainstormen, businessideeën genereren, verfijnen en uitwerken aan de hand van verschillende tools. Op het einde van dit traject evalueren we je project. We kijken naar de sterktes en zwaktes. Zo kan je jezelf de grote vraag stellen: doe ik het of doe ik het niet?</p>

Dit event is afgelopen

Individueel digitaal traject

Werk aan jouw ondernemersplan wanneer jij wil en op jouw tempo. Aan de hand van online modules kan je jouw ondernemersplannen individueel voorbereiden.

Meetups (groepsessies)

Ondernemen doe je niet alleen. Daarom laten we je 9 keer samenkomen met andere prestarters en een ondernemer/expert tijdens onze MeetUps. Door je ondernemersplannen te bespreken met anderen zal je andere invalshoeken krijgen en extra ideeën genereren.Het ideale moment om naar buiten te komen met de ondernemersplannen die je aan het maken bent en om op een frisse en kritische manier feedback te krijgen en ondertussen je netwerk uit te bouwen.

Pitch voor expertenpanel

Je krijgt de mogelijkheid om je project te pitchen voor een panel van experten. Je gaat gegarandeerd naar huis met waardevolle feedback.

Persoonlijke coaching

Jouw Bryo coach staat standby. Loop je ergens vast, wil je even overleggen of feedback krijgen op je plannen? Maak dan gebruik van een one-on-one coachingsgesprek. Daarnaast krijg je de mogelijkheid jouw financieel plan te laten nakijken door een Business Banker van ING.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
250 EUR excl. btw
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka West-Vlaanderen President Kennedylaan 9A 8500 Kortrijk