Businessclub Innovatie

Ben je een bedrijfsleider, R&D-verantwoordelijke, innovatiemanager of productontwikkelaar? Of ben je simpelweg gebeten door innovatie? Dan is de Businessclub Innovatie iets voor jou! Bouw in slechts 8 sessies aan je innovatienetwerk en ontdek hoe je kan scoren met innovatie.

Dit event is afgelopen

Innoveren gaat verder dan alleen jouw producten vernieuwen. Het is ook andere materialen verkennen, verbeterde businessmodellen onderzoeken, efficiëntere processen invoeren, … Wat er ook op de innovatie-agenda van jouw bedrijf staat, voor élke onderneming zijn contacten met een inspirerend netwerk een grote meerwaarde.

Tijdens de Businessclub Innovatie wordt je geïnspireerd door on the field bedrijfsbezoeken over productinnovatie, innovatiecultuur, businessmodelinnovatie, digitalisering, ... Bedrijven, onderzoekers en kennisexperts presenteren herkenbare en vooral praktische cases waardoor jij een inzicht krijgt in hoe zij scoren met innovatie. Tijdens terugkoppelmomenten bespreek je hoe je de opgedane inspiratie kan omzetten in de praktijk. In totaal kijk je binnen bij 8 innovatieve bedrijven, samen met collega-ondernemers. Laat je inspireren zowel door de praktijk, als  door de input van de andere deelnemers.

Je komt terecht in een groep van een 30-tal bedrijven uit de regio’s Kempen en Mechelen die net als jezelf een passie hebben voor innovatie.

De Businessclub innovatie gaat langs bij 8 innoverende bedrijven die inspireren door de manier waarop zij aan innovatie doen, door de tools en technieken die ze gebruiken om tot innovatie te komen én door de manier waarop ze innovatie naar de markt brengen.

Programma

Iedere sessie vindt plaats tussen 19 april 2018 en 15 november 2018 van 16u tot 20u bij het bedrijf zelf. Naast de case zijn telkens een rondleiding en gepaste catering voorzien. Voor het volledige programma en inschrijven kan je hier terecht. Het eerste bezoek vindt op 19 april plaats bij Van Ende & Roxy.

Doelgroep

Bedrijven die willen groeien en/of transformeren door innovatie en hiervoor op zoek zijn naar inspirerende voorbeelden. Zowel bedrijfsleiders, R&D-verantwoordelijken, innovatiemanagers, ... zijn welkom. Iedereen die interesse heeft in innovatie en wat dit kan betekenen voor zijn of haar bedrijf.

De plaatsen zijn beperkt! First come, first served.

Deelnameprijs
€ 1000 (leden van Voka), € 1300 (niet-leden van Voka)
Organisator
VOKA Mechelen-Kempen i.s.m. Agentschap Innoveren & Ondernemen
Thema's

Dit event is afgelopen