City of Things intervisie

<p>In 2023 is het de zesde keer dat we vanuit VLAIO een City of Things-oproep lanceerden om lokale besturen te ondersteunen bij het ontwikkelen van innovatieve en slimme oplossingen. Daarbij worden (open) data en IoT gebruikt om complexe problemen aan te pakken. Die zesde editie is voor ons aanleiding om even stil te staan bij de verwezenlijkingen tot nu toe en alle projecten sinds 2018 bij elkaar te brengen om kennis en ervaringen uit te wisselen.</p>

Dit event is afgelopen

Daarom nodigen we jullie graag uit voor een City of Things intervisie op vrijdag 1 december 2023 in het VAC in Leuven. Bedoeling is dat we getuigenissen horen van projecten in verschillende fases, een paar mooie resultaten in de kijker zetten en in kleinere groepen ervaringen uitwisselen. De precieze agenda volgt nog, maar reken op een dagvullend programma.

Voor wie?

Deze intervisie is er enkel voor indieners en partners binnen een gesteund project uit één van de zes City of Things-oproepen.

Bevraging

Tegelijkertijd stelt dit moment ons in staat een stand van zaken op te maken en het succes van het City of Things-programma te evalueren. We kijken ook samen met jullie vooruit en luisteren naar hoe jullie de oproepen in de toekomst graag ingevuld zouden zien. Om dit tijdens de dag op een efficiënte manier te bespreken, vragen we graag om, samen met je inschrijving, deze korte bevraging in te vullen.

Organisator
VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

VAC Leuven Diestsepoort 6 3000 Leuven