Digitalisering in de bouwsector

De bouwsector is volop aan het digitaliseren. Maar wat betekent dat in de praktijk? De beurs Digital Construction Brussels toont digitalisering in al zijn facetten: van drones, sensoren en virtual reality tot 3D-scanning en het gebruik van BIM-modellen.

Digital Construction Brussels

Dit event is afgelopen

Digitaliseren is een must voor alle bedrijven, van kmo's tot multinationals. Ook de bouwsector ondergaat ingrijpende veranderingen. En die hebben een impact op alle sectoren en beroepen: architecten, algemeen aannemers, installateurs, schrijnwerkers, wegenbouwers, ... Hoe die veranderingen eruitzien? Het antwoord vind je op Digital Construction Brussels.

Hoogtepunten

Meer dan 70 exposanten laten je de nieuwste technologie zien. Er zijn ruim 45 seminaries. En er zijn demonstraties met drones, 3D-scanning, een mobiele 3D-betonprinter en virtual reality. Ook niet te missen, is de Digital Construction Night, een netwerkevent met keynote speaker Gabriel Goldberg, van digitaal agentschap Semetis.

VLAIO op Digital Construction Brussels

Zowel de cluster BIM als de cluster Bouwindustrialisatie zijn aanwezig op Digital Construction Brussels en zullen tijdens de beurs en op de seminaries verschillende technologieën illustreren. Vergeet zeker niet in te schrijven voor één van de IE-NET-sessies.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Vlaamse Confederatie Bouw i.s.m. WTCB
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Tour & Taxis Havenlaan 86 C 1000 Brussel