Exclusief webinar met oa minister Crevits: Vlaamse herstelmaatregelen

Zie je als ondernemer of investeerder door de bomen het maatregelenbos niet meer en wens je in een one-stop geïnformeerd te worden over wat concreet (nog) mogelijk is en wat de toekomst je biedt aan Vlaamse steun? Neem deel aan dit webinar!
BAN webinar affiche

Praktisch

Datum
Tijdstip
17.00 - 18.00 uur

De Vlaamse overheid heeft zich niet onbetuigd gelaten om meteen na het uitbreken van de coronacrisis onze Vlaamse economie te beschermen. Diverse maatregelen werden getroffen opdat de Vlaamse bedrijven goed gewapend doorheen en uit de crisis kunnen geraken.

Misschien zie je als ondernemer of investeerder door de bomen het maatregelenbos niet meer en wens je in een one-stop geïnformeerd te worden over wat voor jou concreet (nog) mogelijk is en wat de toekomst je biedt aan Vlaamse steun? Ook de combineerbaarheid van de diverse maatregelen kan vragen opwekken. Goede informatie is cruciaal!

Neem daarom deel aan het 4de coronawebinar van BAN Vlaanderen op dinsdag 4 mei om 17:00!

Programma: 

  • 17:00: Korte introductie door Reginald Vossen, BAN Vlaanderen
  • 17:10: Vraaggesprek met minister Hilde Crevits over de Vlaamse herstelmaatregelen
  • 17:25: Context en vraagbeantwoording i.s.m. VLAIO en BAN Vlaanderen

Stel je vraag!

Tijdens dit webinar zal door de minister het kader geschetst worden en zullen VLAIO en BAN Vlaanderen dit verder toelichten en antwoorden formuleren op de meest prangende vragen die ons allen aanbelangen. Ook jouw vragen kunnen daarbij aan bod komen!.

Wenst je jouw vraag behandeld te zien? Geef ze dan vóór woensdag 28 april door via communicatie@ban.be.

Organisator
BAN Vlaanderen ism VLAIO

Praktisch

Datum
Tijdstip
17.00 - 18.00 uur