Exportcafé

Ben jij benieuwd welk sterk netwerk jou kan ondersteunen en begeleiden in je internationale strategie? Ontdek hoe Voka - Kamer van Koophandel Limburg jou kan bijstaan om jouw exportstrategie te optimaliseren, versterken of uitrollen in diverse (EU)-landen.

Dit event is afgelopen

Benieuwd hoe wij jouw onderneming nog meer op de wereldkaart kunnen zetten? Maak op woensdag 8 maart kennis met team internationaal ondernemen van Voka - KvK Limburg en ontdek hoe ze jou kunnen begeleiden en ondersteunen naar een sterke exportstrategie in nog te ontdekken landen. We ontmoeten elkaar op Droneport, een unieke locatie die jou en onze provincie verbindt over de grenzen heen.

Keynotesprekers met impact

Tom Aerts, LRM

Als Head of Investment bij LRM vertelt Tom Aerts jou alles over de luchthaven van Brustem, één van de belangrijkste luchtvaartcentra in België en Europa. Het industriepark van 28 ha is de perfecte plek om jouw bedrijf te vestigen en verbinding te maken met een ecosysteem van innovatieve bedrijven en proeftuinen in deze sector.

Robin Temmerman, HeiQ Chrisal

Robin Temmerman, CEO van HeiQ Chrisal en ervaren ondernemer over de grenzen heen, weet als global ambassador van Zuid-Afrika jou met tips&tricks warm te maken om jouw internationale groei verder uit te breiden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Droneport Lichtenberglaan 1090 3800 Sint-Truiden