Failing Forward: Faalfolie Leuven

Tijdens een faalfolie komen inspirerende ondernemers aan het woord die moedig getuigen over hun ups en downs, en hoe obstakels op hun weg ze hielpen groeien.

Faalfolie Leuven 20 september

Dit event is afgelopen

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

De Faalfolie avond bestaat uit een drietal faalverhalen en de mogelijkheid om na te praten met een drankje en een hapje.

Sebastian Matoso is een gekend startup innovatie-expert. Als startup coach bij BNP Paribas Fortis en EDF Luminus en als stichter van MION begeleidt hij jonge, beloftevolle ondernemingen.

Jochem Daelman is mede-oprichter van ONKRUID, de Leuvense startup die architectuur, design, marketing, muziek en ‘urban development’ combineert. Jochem staat ook achter projecten als HORST festival. Jammer genoeg is niet altijd alles even vlot verlopen en heeft ook Jochem een aantal ups & downs gekend.

Els Meyvaert is vandaag helemaal ondergedompeld de wereld van Blockchain technologie. Voorheen wilde ze, met 10 jaar ervaring in de communicatiesector, een eigen communicatiebureau opstarten. Maar na zeven maanden was het avontuur afgelopen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Startups.be i.s.m. Agentschap Innoveren & Ondernemen, Van Olmen & Wynant, Stad Leuven

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

OPEK Vaartkom 4 3000 Leuven