Herbruikbaar cateringmateriaal in de praktijk!

Nu de evenementencarrousel opnieuw op volle toeren draait en de VLAREMA 7 regelgeving al even van kracht is gaan steden en gemeenten steeds meer op zoek naar een duurzaam evenementenbeleid met herbruikbaar cateringmateriaal als een van de belangrijkste pijlers.

Dit event is afgelopen

Met deze webinar kiezen we voor een praktijkgerichte aanpak waarbij we steden en gemeenten maximaal willen inspireren om gebruik te maken van herbruikbaar cateringmateriaal op de verschillende economische evenementen. Starten doen we met een opfrissing van het wetgevend kader. Vervolgens gaan we dieper in op de verschillende ondersteuningsinitiatieven van om als stad/gemeente en/of organisator daadwerkelijk met herbruikbaar cateringmateriaal aan de slag te gaan. Gaande van subsidies en draaiboeken tot een overzicht van verschillende partners waar men beroep op kan doen.

Afsluiten doen we met enkele concrete verhalen van steden en gemeenten. Inge Smolders (Stad Dendermonde) en Erik Costeur (Wash – IT) vertellen over hun ervaringen met het toepassen van herbruikbaar cateringmateriaal op de viering van het Ros Beiaard en het Halse carnaval.

Tijdens dit webinar voorzien we voldoende ruimte voor vragen, dialoog en ervaringsuitwisseling onder de verschillende deelnemers.

Deze overlegtafel is gratis, maar inschrijven is verplicht via economie@vvsg.be. Gelieve het aantal inschrijvingen per gemeente te beperken tot maximum 3 personen.

Samen voor sterk ondernemen

Meer en sterker ondernemerschap in innovatieve steden en gemeenten: daar gaan we voor! De VVSG en Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) bundelen de krachten in het project Overlegtafels Economie & Smart Cities. Je leest er meer over op www.vlaio.be/lokalebesturen. #sterkondernemen

Organisator
VVSG i.s.m. Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen