Horizon Europa 'Proposal Workshop'

Hoe schrijf je een sterk projectvoorstel voor oproepen van Horizon Europa? Op wat wordt gelet bij de evaluatie? Dat leer je tijdens deze workshop!

Dit event is afgelopen

Na een algemene introductie over het schrijven van voorstellen, zullen voorstellen van de Horizon Europa clusters 1-2-4-5-6 van pijler 2, die in de eerste 'calls for proposals' van Horizon Europa zijn geëvalueerd, gelijktijdig in kleinere groepen worden besproken.
Elke groep wordt begeleid door een ervaren evaluator en de NCP('s) van dit vakgebied.

Na de lunch zal de heer Marc Tachelet, de directeur van het European Research & Executive Agency (REA), de belangrijkste inzichten en hoogtepunten van de eerste Horizon Europa-evaluaties delen.

Het doelpubliek zijn onderzoekers van Belgische bedrijven, universiteiten, onderzoeksorganisaties, openbare instituten, enz..., die minder ervaren zijn in het schrijven van voorstellen voor Horizon Europa-acties, maar geïnteresseerd zijn om eraan deel te nemen.

De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met alle Belgische NCP-organisaties.

Voor de agenda, inschrijving en gedetailleerde informatie klik hier.

Registratie voor dit evenement is open tot 8 november, hoewel het wordt aanbevolen om niet te wachten met registreren, aangezien de plaatsen beperkt zijn. Let op: als voorbereiding op de workshop ontvang je een week voor het evenement per e-mail de link van een video om vooraf te bekijken.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
NCP Flanders i.s.m. alle Belgische NCP organisaties

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

HOEK 38 (FWO) Leuvenseweg 38 1000 Brussel