Infosessie Bryo: 5 tips om jouw start-up / scale-up te versterken met Chat GPT

Of je nu op een idee broedt, je al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds bewees en klaar is om op te schalen: Bryo speelt in op elke levensfase van de startende ondernemer. Voka West-Vlaanderen organiseert op maandag 28 augustus een digitale infosessie met als thema '5 tips om jouw start-up / scale-up te versterken met Chat GPT'. In een wereld vol verandering kunnen we niet om AI en Chat GPT in het bijzonder heen.

Dit event is afgelopen

Wat kan je verwachten?

Naast een aantal hands-on tips en voorbeelden (je kan al veel meer met Chat GPT dan je op het eerste zicht zou denken), laten we tijdens deze infosessie startende ondernemers kennismaken met de verschillende Bryo-trajecten en de eerstvolgende opstartdata. Er zijn ook een aantal Bryo’s aanwezig zijn om hun eigen ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Bryo is dé bestemming voor startende ondernemers die succesvol willen lanceren, groeien of zich willen omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers. Na de introductie van Voka & team Jong Ondernemen schakelen we over naar een inhoudelijk stuk met 5 tips om jouw start-up/scale-up te versterken met Chat GPT. Nadja Desmet van Someflex geeft je een aantal inzichten mee over waar Chat GPT meerwaarde kan creëren voor jouw bedrijf maar legt ook een aantal beperkingen bloot. Ze toont aan waarom er steeds een en-en aanpak (zowel technologische als menselijke expertise) nodig is om succesvol te zijn. Daarna geven we meer duiding bij de 3 verschillende Bryo-trajecten:

  • Bryo StandUp: voor de prestarters
  • Bryo StartUp: voor de starters
  • Bryo ScaleUp: voor de groeistarters

Trainers

De infosessie wordt gegeven door Olivier Decapmaker en Hannes Careel, adviseurs Jong Ondernemen bij Voka West-Vlaanderen, in samenwerking met Nadja Desmet van Someflex.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
GRATIS
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen