Infosessie Bryo: Waarom sommige start-ups succesvol zijn en andere falen

Bryo speelt in op elke levensfase van de startende ondernemer: of je nu op een idee broedt, al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds bewezen heeft en klaar is om op te schalen. Voka West-Vlaanderen organiseert op maandag 2 oktober een digitale infoavond met als thema ‘Waarom sommige start-ups/scale-ups succesvol zijn en andere falen’.

Dit event is afgelopen

Wat kan je verwachten?

Naast een aantal hands-on tips en voorbeelden laten we tijdens deze infosessie startende ondernemers kennismaken met de verschillende Bryo-trajecten en de eerstvolgende opstartdata. Er zijn ook een aantal Bryo’s aanwezig om hun eigen ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Bryo is dé bestemming voor startende ondernemers die succesvol willen lanceren, groeien of zich willen omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers. Na de introductie van Voka West-Vlaanderen & team Jong Ondernemen schakelen we over naar een inhoudelijk luik met 5 redenen waarom startende ondernemingen falen (en hoe je dit zelf kunt vermijden). Daarna geven we meer duiding bij de 3 verschillende Bryo-trajecten:

  • Bryo StandUp: voor de prestarters
  • Bryo StartUp: voor de starters
  • Bryo ScaleUp: voor de groeistarters

Tussendoor komen enkele huidige Bryo's zelf aan het woord.

Trainers

De infosessie wordt gegeven door Olivier Decapmaker en Hannes Careel, adviseurs Jong Ondernemen bij Voka West-Vlaanderen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
GRATIS
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen