Infosessie: Go Green Roadmap + bezoek DHL HUB Roeselare

Met het nieuwe distributiecentrum dat DHL in januari 2020 in gebruik nam, trekt het volop de kaart van de duurzaamheid, wat volledig past binnen de Go

Dit event is afgelopen

We starten met een bezoek aan het gloednieuwe magazijn van 2.800 vierkante meter waar men 3.000 pakjes per dag kan behandelen, ofwel 1 pakje per seconde. Er kunnen maar liefst zes vrachtwagens op hetzelfde moment aanrijden. In totaal komen er op de nieuwe bedrijfssite 3 inritten, 60 laad- en loskades voor lichte vrachtwagens en bestelwagens, een aangebouwd kantoorgebouw van 400 vierkante meter en een aparte parking voor werknemers en bezoekers. Nadien wordt de GoGreen roadmap toegelicht met als targets:

  • CO2-uitstoot 50% verlagen ten opzichte van 2007.
  • Lokale luchtvervuiling verminderen door te werken met 70% groene pick-up en delivery oplossingen zoals cubicycles en elektrische voertuigen.
  • 80% van het personeel kunnen certifiëren als GoGreen specialisten en hen zo betrekken in omgevings- en milieubeschermende activiteiten.

Inschrijven voor deze infosessie en bedrijfsbezoek kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Anouk Andries.

Doelgroep

Logistiek, transport en supply chain verantwoordelijken of zaakvoerders.

Spreker

Ansfrid Vanlerberghe, transport manager bij DHL Express België.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

DHL HUB Roeselare Onledebeekstraat 6 8800 Roeselare