Infosessie Klimaatactieprogramma van de Vlaamse Regering

šŸŒŽ Werk jij aan klimaatoplossingen voor ontwikkelingslanden en zoek je financiĆ«le steun? Het G-STIC Klimaatactieprogramma van de Vlaamse Regering organiseert 16 mei een infosessie over de derde projectoproep.

Dit event is afgelopen

Met deze derde oproep draagt de Vlaamse Regering verder bij aan internationale klimaatfinanciering en onderschrijft zo haar internationale klimaatambitie. Via het G-STIC Klimaatactieprogramma worden Vlaamse KMOā€™s, NGOā€™s, VZWā€™s, onderzoeksinstellingen, onderwijsinstituten of grote bedrijven ondersteund om klimaatprojecten op te zetten in ontwikkelingslanden.

Zowel disseminatie- en capaciteitsopbouwprojecten alsook demonstratie-en opschalingsprojecten passen binnen de focus van deze oproep.

Werk je met partners in ontwikkelingslanden en ben jij aan de slag met klimaatgerelateerde oplossingen die geĆÆmplementeerd en opgeschaald kunnen worden? Ben je actief in het ondersteunen en uitrollen van klimaatactieplannen, -strategieĆ«n en -wetgeving in ontwikkelingslanden? Kom dan zeker op 16 mei 2023 naar de infosessie over het G-STIC Klimaatactieprogramma in Brussel waar de derde projectoproep internationale klimaatfinanciering toegelicht wordt.

Programma

Tijdens de infosessie kom je alles te weten over de randvoorwaarden en criteria voor de indiening van projecten. Er zal ook de mogelijkheid zijn om je projectidee af te toetsen met de organisatoren van de oproep.

Ā 

Organisator
Vlaamse regering

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Herman Teirlinckgebouw Havenlaan 88 1000 Brussel