Infosessie no- en low-code

No- en low-code, oftewel programmeren met legoblokken. Tijdens deze infosessie leer je hoe je ze inzet om je onderneming digitaal te versnellen.

Dit event is afgelopen

Je digitale producten sneller op de markt brengen door efficiënt te coderen? Enter no- en low-code. In deze gratis infosessie ontdek je hoe je als start-up of scale-up effectiever kan werken met blokken code. 

No-code en low-code transformeren de manier waarop jonge groeibedrijven software ontwikkelen. Je werkt intuïtiever met visuele interfaces en drag-and-dropfuncties. Dat vergemakkelijkt de ontwikkeling van digitale producten aanzienlijk, en dat betekent tijdswinst voor de go-to-market van je start-up. Die laagdrempelige blokken code zorgen er tegelijk voor dat je teamleden zonder vergaande kennis mee producten kunnen ontwikkelen. 

Hogere productiviteit, minder fouten, snel en flexibel: no- en low-code zijn krachtige tools voor jouw onderneming. Schrijf vliegensvlug in voor deze infosessie en ontdek hoe jij je digitale producten efficiënt en snel op de markt kan brengen. 

Praktisch

  • 22 februari, van 12.00 uur tot 14.00 uur
  • Online

Expert van dienst is Dennis de Reyer (Sixth Generation). Hij maakt je wegwijs in de wondere wereld van no- en low-code. 

Voor wie? 

Startende ondernemingen en jonge groeibedrijven die hun digitale producten snel en efficiënt op de markt willen brengen. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen