Infosessie: Steunmaatregelen voor jouw energietransitie

Wil je energie-aanpassingen doorvoeren in jouw onderneming om zo stappen te zetten naar een koolstofarme bedrijfsvoering? Zoek je de juiste financieringsmix om deze investering te bekostigen? In deze online infosessie krijg je in een notendop zicht op alle steunmaatregelen gelinkt aan een groene energietransitie.

Dit event is afgelopen

De stijgende energieprijzen en de strengere wetgeving in het kader van de klimaatdoelstellingen zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven stappen ondernemen om de groene energietransitie waar te maken. Deze infosessie is geschikt voor niet-ETS bedrijven die plannen hebben om te investeren in een duurzame technologie of energie-efficiënte oplossingen.

Twee bedrijfsadviseurs van VLAIO maken jou wegwijs in de steunmaatregelen die momenteel beschikbaar zijn voor energiegerelateerde investeringen. Daarbij krijg je de kans om met de VLAIO-bedrijfsadviseurs af te toetsen of jouw plannen in aanmerking komen voor ecologiesteun.

Sprekers

Tine de Moor & Katelijne Strubbe, bedrijfsadviseurs VLAIO Team Bedrijfstrajecten

Doelgroep

Zaakvoerders van kmo's (niet-ETS bedrijven), energieverantwoordelijken van kleine en middelgrote ondernemingen, CFO's en subsidieverantwoordelijken.

Voor meer info kan je contact opnemen met Marijke Bouciqué.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen