Infosessie: Transport van gevaarlijke goederen (ADR)

Het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg wordt geregeld door het Europees Verdrag betreffende vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR). Voor elke onderneming die betrokken is in dergelijk transport, is het van belang om de toepasselijke regels te respecteren en zo geen risico’s of sancties op te lopen. Volg deze gratis infosessie en ontdek welke regels er bestaan rond het transport van gevaarlijke goederen.

Dit event is afgelopen

Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen gelden strenge Europese regels om ze veilig te mogen vervoeren. Bovendien kan elk lidstaat ook nog aanvullende veiligheidsmaatregelen opleggen. Tijdens deze sessie zoomen we in op de algemene regels van transport van gevaarlijke goederen en de formaliteiten die hiermee gepaard gaan. Wil je hierover meer te weten komen? Schrijf je dan zeker in voor deze gratis infosessie.

Deze infosessie wordt georganiseerd in samenwerking met Geert Frans, erkend ADR-veiligheidsadviseur.

De infosessie kan zowel fysiek (bij Voka | Brugge) alsook digitaal (via weConnect) gevolgd worden. Graag bij de inschrijving uw keuze doorgeven. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka i.s.m. Apzi
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Brugge / digitaal Kapellestraat 138 8020 Oostkamp