Infosessie: Voka Tech@Venture Amsterdam

Schaal internationaal @Amsterdam. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Nederland? Voka Tech@Venture biedt - met de focus op specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan en helpt de drempels die groei afremmen, weg te nemen. Kom dit unieke traject ontdekken tijdens deze infosessie.

Dit event is afgelopen

Schaal internationaal @Amsterdam

Amsterdam, dé hypergeconnecteerde hotspot waar innovatie en technologie alle kansen krijgen. De stad heeft een uniek ecosysteem voor de start- en scale-upnatie. Een plaats waar incubatoren, start-upprogramma's, investeringsfondsen en andere uitgebouwd werden tot indrukwekkende initiatieven.

Amsterdam is voor veel sectoren een broedplaats, maar zeker voor ontwikkelingen in AI, fintech en medtech. Amsterdam is niet voor niets de stad in Nederland met de meeste scale-ups, gevolgd door Rotterdam en Utrecht. Alleen al in groot-Amsterdam haalden 170 breed uiteenlopende techondernemers in 2021 in totaal ruim 3,7 miljard euro op bij investeerders. Kortom, om te schalen met je tech scale-up heeft Amsterdam heel wat troeven.

Met het traject Voka Tech@Venture Amsterdam nemen we je mee in het ecosysteem van Amsterdam en bij uitbreiding Rotterdam en Utrecht. Het doel? Ontdekken wat deze hotspot kan betekenen voor jouw techbedrijf. Dit traject biedt alvast de handvatten om er succesvol door te breken!

Het volledige traject loopt van januari 2023 tot en met september 2023:

Traject Voka Tech@Venture Amsterdam?

  • 4 inspirerende startsessies: tussen januari en maart
  • 3-daagse missie naar Amsterdam: mei
  • Interactieve slotsessies: september

Voor wie?

  • Je onderneming is een technologische scale-up en minder dan 10 jaar oud.
  • Je beschikt over een voldoende matuur businessmodel.
  • Je bent overtuigd dat er potentieel is in Nederland maar je hebt nog geen concreet plan van aanpak.
  • De aanwezigheid van durfkapitaal en resources in businessdevelopment is een pluspunt.
  • Aanwezige markttractie vanuit Amsterdam is een pluspunt, geen must.

Schrijf je vandaag nog in voor de infosessie Voka Tech@Venture Amsterdam op 28 februari en kom alles te weten over dit traject. De infosessie kan zowel fysiek als digitaal gevolgd worden. Gelieve bij het inschrijven aan te geven of je online wil deelnemen of fysiek in Voka | Brugge.

Voor meer info over het traject kan je ook hier terecht.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Online of in Voka | Brugge Kapellestraat 138 8020 Oostkamp