Matchmaking event Anuga Foodtec 2022

Enterprise Europe Network nodigt je uit om deel te nemen aan het matchmaking evenement en de infosessies tijdens Anuga FoodTec 2022. Dit is de ontmoetingsplaats voor experten en beleidsmakers uit de voedings- en drankenindustrie om samen nieuwe en duurzame benaderingen voor de F&B-sector te ontwikkelen.

Laborant onderzoekt voedingsproducten

Dit event is afgelopen

Anuga Foodtec is de toonaangevende en wereldwijde vakbeurs in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waar de nieuwste innovaties en technologische visies - van procestechnologie tot vul- en verpakkingstechnologie tot voedselveiligheid, van verpakkingsmaterialen tot digitalisering en intralogistiek, worden gepresenteerd.

MATCHMAKING

Deelnemers kunnen ervoor kiezen om ter plaatse of online aan dit evenement deel te nemen. De meetings ter plaatse worden gehouden van 26-29 april tijdens de beurs gehouden. De online meetings worden op 2 mei 2022 georganiseerd.

Heb je nog vragen over dit matchmaking evenement? Neem dan contact met Patrick De Molder, adviseur Enterprise Europe Network Vlaanderen, via patrick.demolder@vlaio.be.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Enterprise Europe Network i.s.m. Zenit

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Kölnmesse GmbH (Messe Cologne) Messepl. 1 50679 Köln Duitsland