Matchmaking event tijdens "Flanders Make Symposium 2024"

Op dinsdag 22 oktober 2024 wordt de Nekkerhal in Mechelen het epicentrum van innovatie en samenwerking. Dit jaarlijks terugkerend matchmaking event biedt een unieke kans om de nieuwste industriële innovaties te ontdekken en waardevolle connecties te leggen met sleutelfiguren uit het bedrijfsleven.

Dit event is afgelopen

Tijdens deze inspirerende dag kan je rekenen op

  • demonstraties van onze nieuwste industriële innovaties
  • inspirerende keynote sprekers, zowel lokaal als internationaal
  • inzichten in de nieuwste trends en technologieën
  • deelname aan b2b-bijeenkomsten voor het opzetten van nieuwe samenwerkingen

Het Flanders Make Symposium is dé plek om in contact te komen met businessmanagers, CTO's en R&D-managers van grote bedrijven en kmo's. Deel je ideeën, uitdagingen en kansen met ons onderzoeksteam en andere actoren binnen het Vlaamse innovatielandschap. Met 25 demonstraties uit verschillende technologische domeinen, vind je volop inspiratie om te ontdekken welke technologieën jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

Tijdens de koffiepauzes en lunch organiseert het Enterprise Europe Network Vlaanderen internationale b2b matchmaking sessies in de European Corner. Deze korte speeddates bieden je de kans om jouw organisatie voor te stellen, andere Europese bedrijven te ontmoeten en potentiële samenwerkingen te bespreken.

Het matchmaking event biedt een unieke kans om bedrijven en onderzoekers uit verschillende Europese landen samen te brengen. Dit tijd- en kostenefficiënte model is de perfecte manier om nieuwe zakelijke of research contacten te leggen en samenwerkingscontracten te genereren.

Wil je deelnemen aan deze b2b-netwerken? 

Maak eenvoudig een online profiel aan en selecteer je gewenste vergaderingen. Bezoek de pagina HOW IT WORKS voor meer informatie. Vergeet niet: deze meetings zijn essentieel om succesvol zaken te doen!

Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, het "Flanders Make Symposium 2024" biedt een geweldige kans om nieuwe inzichten op te doen en je netwerk uit te breiden. Mis deze unieke kans niet om je kennis te verdiepen en waardevolle connecties op te bouwen!

Grijp je kans op 22 oktober 2024 – meld je nu aan!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Enterprise Europe Network i.s.m. Flanders Make

Dit event is afgelopen

Situering

Adres

Nekkerhal Plattebeekstraat 1 2800 Mechelen