Mercurio Beyond Borders VSA en Canada

Ontdek nieuwe kansen in Canada en de Verenigde Staten met ons Mercurio Beyond Borders-programma! Of je nu je eerste stappen wilt zetten in deze regio of er al actief bent, ons programma is geschikt voor jouw bedrijf.

Dit event is afgelopen

Dit traject bestaat uit 4 interactieve sessies van een halve dag. We behandelen alle essentiële aspecten van zakendoen in Canada en de Verenigde Staten, zoals culturele verschillen en juridische aandachtspunten. Het programma is op maat gemaakt voor de groep, met persoonlijke aandacht voor jouw specifieke behoeften en vragen.

Met diverse industrieën is er een enorm potentieel in Canada en de Verenigde Staten. Ons programma biedt de inzichten en strategieën die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en deze markten te betreden.

Dit programma biedt ondernemers en export, sales of business development managers de mogelijkheid om Canada en de Verenigde Staten op te nemen in hun exportstrategie. Het aantal deelnemers is beperkt zodat er voldoende ruimte is voor interactie en persoonlijke aandacht.

Wil je graag deelnemen maar heb je specifieke noden of vereisten? Laat het ons weten bij je inschrijving, zodat we het programma toegankelijker voor je kunnen maken.

We gaan van start op 23 november. De andere data worden in overleg met de groep vastgelegd, zodat we een optimale planning en afstemming met de deelnemers kunnen garanderen.

Ontdek de mogelijkheden die Canada en de Verenigde Staten bieden voor jouw bedrijf!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent