Noth See Conference 2020: Towards new horizons

De conferentie van dit jaar is de allereerste virtuele Noordzeeconferentie! Waarbij alles in het werk gesteld wordt om er een levendig, informatief en interactief event van te maken. Tijdens deze dynamische, snelle virtuele conferentie krijg je meer dan voldoende mogelijkheden om in gesprek te gaan met de Noordzeecommissie, het Interreg North Sea Region Secretariaat, de nationale contactpunten en natuurlijk ook de andere deelnemers!

Header North Sea Conference

Dit event is afgelopen

Hoge ambities, toekomstgericht

Tijdens de conferentie lanceert de Noorzeecommissie de Noordzeestrategie 2030. Dit moment wordt ook aangegrepen om via een aantal breakout workshops de verschillende stakeholders voor een laatste keer te raadplegen over een programma voor het Noordzeegebied.

De workshops zullen gaan in op enkele actuele en urgente kwesties voor het Noordzeegebied, bijvoorbeeld over hoe de regio extra kan inzetten om tegen 2050 van Europa het eerste klimaat neutrale continent ter wereld te maken? 

Het evenement biedt een uitgelezen kans om  virtueel in contact te treden met de belangrijkste stakeholders  op vlak van de transitie naar een slimme en groene Noordzee regio.

Praktisch

Waar en wanneer

De virtuele conferentie vindt plaats op 10 november 2020 van 10.00 tot 13.00 uur, met een optioneel extra uur van 13.00 tot 14.00 uur voor deelnemers om virtuele chatrooms/workshops te hosten en de discussies voort te zetten.

Gemodereerde workshops

Tijdens het evenement vinden er zes gemodereerde workshopsessies plaats. Tijdens de registratie kunnen 2 favoriete workshops gekozen worden.

Virtuele chatrooms

De virtuele chatrooms zijn ondertussen jammer genoeg al volgeboekt.  

Heb je een onderwerp of idee dat je graag wil delen of bespreken? Dan kan het interessant zijn om een eigen virtuele workshop te hosten.

Er zijn 15 virtuele zalen beschikbaar waar deelnemers zelf gehoste workshops of chatforums kunnen organiseren na de conferentie. Deze kamers zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. De zalen staan open voor alle deelnemers van de conferentie zijn. De inloglink en en een korte beschrijving van de inhoud van de verschillende workshops wordt vooraf op de eventpagina geplaatst. 

Registratie

Schrijf je hier in voor de conferentie, waarna je een inschrijvingsbevestiging, de keuze van de workshop(s) en de nodige links via e-mail ontvangt.

Organisatoren

De conferentie is een organisatie van de Noordzeecommissie en wordt ondersteund door het Interreg Noordzee Regio programma.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Interreg Noth Sea Region
Thema's

Dit event is afgelopen