NOVA - Netwerk Ondernemende Vrouwen Antwerpen

Netwerken en bijleren. Dat is kortweg waar lerend netwerk NOVA voor staat. Maar er is meer... De kleinschalige groepen van maximum
13 deelneemsters bieden ook ruimte om zakelijke en persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Discreet, respectvol en in alle
openheid en vertrouwen. De vorige edities bewezen het al: NOVA levert naast interessante zakenrelaties ook blijvende vriendschappen op!

Dit event is afgelopen

Netwerk Ondernemende Vrouwen Antwerpen - of kortweg NOVA. Na de succesedities van de vorige jaren staat nu de 4e editie van Netwerk Ondernemende Vrouwen Antwerpen (NOVA voor de vrienden) in de startblokken. NOVA - verzamelt straffe, ondernemende madammen die hun passie, goesting, ervaringen en uitdagingen met elkaar willen delen. Om zo bij te leren en te groeien.

Tijdens het NOVA Ondernemersforum volg je - samen met onderneemsters die net als jij in de opstart, uitrol of groei van hun onderneming zitten - een reeks boeiende sessies waarin toptrainers je (zelf)kennis, skills en ondernemerschap bijschaven. Altijd op een interactieve, praktische manier, zodat je straks ook écht aan de slag kunt met wat je oppikte.

Voor 8 van de 10 contactmomenten beslis je zelf, in samenspraak met je NOVA-collega’s, voor welke onderwerpen we professionele sprekers en experten uitnodigen. Je bent dus nu al zeker van een interessant leerparcours! De professionals van UNIZO Provincie Antwerpen coördineren en organiseren zodat jij zorgeloos kan focussen op je persoonlijke groei en de uitbouw van je zaak.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 1250
Organisator
UNIZO

Dit event is afgelopen

Situering

Adres

UNIZO provincie Antwerpen Locaties in provincie Antwerpen 2000 Antwerpen