One Million Club met Peter Vanham

Niemand minder dan Peter Vanham van het World Economic Forum komt zijn nieuwe boek 'Een kleine geschiedenis van Grote Durvers' voorstellen.

Peter Vanham van het World Economic Forum

Dit event is afgelopen

Scaleup Vlaanderen organiseert traditioneel een One Million Club ontbijtsessie: speciaal voor ondernemers, founders en CEO's die ofwel reeds een miljoen euro hebben opgehaald, ofwel een jaarlijkse omzet draaien van minimaal één miljoen euro. Uiteraard is het organiseren van een fysiek event nu onmogelijk, en wijzigen we daarom het concept een beetje.

Hierbij nodigen we jullie graag uit op dinsdag 15 december (16 tot 18 uur) voor een nieuwe editie van ons netwerkevent One Million Club. Bedoeling is nog steeds om te netwerken met gelijkgestemden uit de Vlaamse startup en scale-up community, maar anders dan bij de voorgaande edities voorzien we dit keer wél een kort content gedeelte. Niemand minder dan Peter Vanham van het World Economic Forum komt zijn nieuwe boek 'Een kleine geschiedenis van Grote Durvers' voorstellen, waarin hij het heeft over de strafste Belgische ondernemers van de middeleeuwen tot nu.

Je maakt kennis met entrepreneurs die iedereen denkt te kennen - of zou moeten kennen, leert dat vallen en weer opstaan iets van alle tijden is, en ontdekt hoe innovatie en succes al eeuwenlang in het DNA van onze regio vervat zitten. Na de keynote gaat Peter in gesprek met Omar Mohout, en wordt de link gelegd naar vandaag.

Na deze boeiende talk krijgen jullie de mogelijkheid om digitaal te netwerken met jullie peers en de schrijver. De sfeer blijft ongedwongen, en de focus ligt op het uitwisselen van ervaringen. Gezien de situatie gaan we er van uit dat jullie heel wat te vertellen hebben aan elkaar, en dat het bijzonder waardevol kan zijn om over jullie uitdagingen van vandaag te praten met gelijkgestemden.

De prijs voor deelname is 45 euro per persoon, maar iedereen die inschrijft krijgt wel het nieuwe boek van Peter Vanham toegestuurd (ter waarde van 22,5 euro). Je zal een factuur toekrijgen die je bij ontvangst dient te voldoen.

Dinsdag 15/12/2020

  • 16u00 Welkom
  • 16u10 Peter Vanham – Een kleine geschiedenis van Grote Durvers in gesprek met Omar Mohout
  • 17u00 Start virtuele networking
  • Einde voorzien rond 18u00
Deelnameprijs
45
Organisator
Sirris i.s.m. Agoria, imec.istart

Dit event is afgelopen