Oproepen verweven bedrijvigheid - Infosessie

Economische activiteiten verweven biedt meerdere voordelen: levendige kernen, lokale tewerkstelling, duurzaamheid … Ruimtelijke uitdagingen en botsende logica’s maken dit echter niet evident.

Dit event is afgelopen

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen lanceerde daarom – in samenwerking met de VVSG en het Kenniscentrum Vlaamse Steden – 2 oproepen voor steden en gemeenten. Enerzijds gaan we op zoek naar 15 sites waar bijkomende verweven werklocaties gerealiseerd worden met externe begeleiding. Het bouwt verder op het project ‘Van leegstand naar verweven locaties’. Anderzijds stelt VLAIO middelen ter beschikking om een verweefcoach aan te stellen. Hij spant zich in om de verwevenheid van economische activiteiten in stand te houden en robuuster te maken.

Op woensdagvoormiddag 15 mei organiseren VLAIO, VVSG en het Kenniscentrum Vlaamse Steden een infosessie over beide oproepen. In het Huis Madou te Brussel lichten we graag alle details aan je toe. Inschrijven voor deze sessie is tot 10 mei mogelijk via economie@vvsg.be.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO, VVSG en Kenniscentrum Vlaamse Steden

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Huis Madou Bischoffsheimlaan 1-8 1000 Brussel