Opstart Bryo StartUp traject

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle start-up. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen, je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen, je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een community waarbij je steeds terecht kan.

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 18.00 uur
Locatie

Lammerstraat 18 9000 Gent

Bij Bryo StartUp kom je terecht in een community vol start-ups met groeiambities én ervaren ondernemers uit alle sectoren. Naast de maandelijkse sessies brengen we je in contact met experten, ondernemers en potentiële investeerders. Door ervaringen uit te wisselen met je collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan je Bryo coach en ervaren experten doe je de kennis op om de eerste valkuilen te vermijden.

Good to know:

Tijdens het traject kom je maandelijks samen met een groep van 20 andere jonge ondernemers die met dezelfde uitdagingen als jou worden geconfronteerd. 

  • 1 sessie per maand
  • Mogelijke aanvulling met andere Voka activiteiten (netwerkevents, bedrijfsbezoeken, opleidingen,...) waar je in contact komt met het uitgebreide Voka netwerk. 
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
500 euro
Organisator
Voka
Thema's
Initiatief

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 18.00 uur
Locatie

Lammerstraat 18 9000 Gent

Locatie

Adres

Lammerstraat 18 9000 Gent