Peer learning-event voor internationale start-ups & scale-ups

Ben je een circulair bedrijf dat graag dieper wil ingaan op jouw circulaire zakelijke mogelijkheden? Het Enterprise Europe Network Vlaanderen organiseert internationale 'peer learning'-events waarbij scale-ups uit diverse regio’s bijeenkomen om ervaringen uit te wisselen, knowhow te delen, hun netwerk te vergroten en mogelijke zakenpartners te ontmoeten.

Dit event is afgelopen

Vanwege het succes van deze unieke formule zet het Enterprise Europe Network opnieuw zijn schouders onder de zesde editie van het peer learning-event voor start-ups/scale-ups op 17-18 april 2024 te Brussel

Dit tweedaagse event genaamd “Peers4Growth International” brengt beloftevolle ondernemers bijeen van verschillende sectoren uit Vlaanderen, Valencia, Noordrijn-Westfalen en Nederland.

Programma

  • 17/04: gratis deelname aan het @'BE Circular Economy Forum: Beyond Experimentation' met tal van workshops en presentaties die de transitie naar een mainstream circulaire economie belichten en on-site matchmaking event.
  • 18/04: interactieve workshops onder leiding van Jan Leyssens

Het programma zal zich richten op strategische circulaire innovatie, met als doel de belangrijkste uitdagingen van je start-up, de industrie-obstakels en marktpijnpunten aan te pakken. We zullen diep ingaan op de principes van de circulaire economie en het verkennen van nieuwe waardeproposities.

Loop je als innovatieve start-up/scale-up tegen een muur aan bij het circulair groeitraject van jouw bedrijf. Neem dan deel aan deze op maat gemaakte workshop met “peers” onder leiding van switchrs

Deelname aan het internationaal peer learning-event is volledig gratis maar schrijf je zo snel mogelijk in want het aantal plaatsen is beperkt.

Wens je meer informatie? Neem dan contact op met Hajar Zamouri van Enterprise Europe Network Vlaanderen via hajar.zamouri@vlaio.be.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Enterprise Europe Network

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

SQUARE convention centre SQUARE convention centre - Kunstberg 1000 Brussel