Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy

Op het 'Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy' evenement krijg je de kans om grens- en sectoroverschrijdend te netwerken en je eigen innovatie te pitchen voor een internationaal publiek. Dit eendaags evenement heeft als doel om industriële partijen te matchen aan innovatieve (biogebaseerde) technologieën en innovatieve ondernemingen aan investeerders om nieuwe toekomstgerichte partnerschappen te creëren. Op deze manier wordt de verdere ontwikkeling van innovatieve, industriële waardeketens in de biogebaseerde economie gestimuleerd.

Dit event is afgelopen

Pitching & oproep voor Pitch Abstracts

Ben je een technologie-eigenaar of een pilootfaciliteit die nieuwe investeringen plant of ben je nieuw in het Pilots4U Network? Grijp je kans en vraag een pitch aan van 7 minuten om je innovatieve oplossing te presenteren voor een exclusief publiek van potentiële partners en investeerders. We mikken op een opkomst van ongeveer 30+ investeerders, de eerste namen zullen eind juli 2023 bekend worden gemaakt.

Matchmaking

Neem deel aan een uniek en exclusief matchmaking evenement, ondersteund door B2B partnering software, waarbij startups, scaleups, kmo's, grote ondernemingen, onderzoeksinstellingen, investeerders en vele andere belanghebbenden die deel uitmaken van de innovatieketen en samen vorm geven aan de bio-economie met elkaar verbonden worden.

Infosessie innovatiesteun VLAIO & CrossRoads

Benieuwd welke (financiële) steun VLAIO te bieden heeft? Of overweeg je een grensoverschrijdende samenwerking (Vlaanderen - Nederland)? 
 
Zowel VLAIO als CrossRoads bieden ondersteuning en verschillende financieringsinstrumenten die ondernemers/bedrijven helpen en stimuleren. Tijdens een korte presentatie brengen Emily Verhelst (VLAIO) en Cédric Dhaene (VLAIO en CrossRoads) jou op de hoogte van de meest geschikte mogelijkheden. 
 
Deze sessie is interessant voor alle bedrijven die gevestigd zijn in Vlaanderen en Nederland of bedrijven die geïnteresseerd zijn in het opzetten van hun bedrijf in voornoemde regio's.

Er zijn twee infomomenten: om 13.30 uur en om 15.30 uur. 

Meer info en het volledige programma vind je op de website van Pitch Perfect and boost the European Bioeconomy.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 149 (excl. btw)
Organisator
Bio Base Europe Pilot Plant

Locatie

Adres

Sheraton Brussels Airport Hotel Brussels National Airport 1930 Brussel