PLATO FINANCE Waasland (kamer van koophandel Antwerpen , Waasland)

Weet jij al de beste manier om nieuwe financieringen te vinden? Of om te komen tot de meest optimale financieringsmix? En ben jij helemaal mee met de termen op vlak van fiscaliteit?

In Plato Finance vind je een platform om met jouw bedrijf op financieel vlak nieuwe stappen vooruit te zetten. Plato Finance brengt financieel verantwoordelijken samen om ervaringen uit te wisselen over financiële en operationele topics. Vanuit verschillende inzichten en benaderingen helpt dit traject je om jouw financieel beleid te optimaliseren.

Dit event is afgelopen

Volgens het beproefde concept van Plato kom je een jaar lang maandelijks samen met collega-ondernemers. Tijdens de kick-off bepalen de vijftien groepsleden samen de agenda voor de tien groepssessies. Op een interactieve manier deel je onderling kennis en ervaringen met elkaar. De coaching van ervaren meters en peters zorgt daarbij voor extra meerwaarde. Deze enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven of ervaren kmo-bedrijfsleiders delen al te graag hun expertise met jou. In hun rol zijn ze een klankbord voor al jouw ideeën en vragen.

Doelgroep

Plato Finance richt zich naar eigenaars, zaakvoerders, leidinggevenden of financieel verantwoordelijken van bedrijven in het Waasland.

Een greep uit de mogelijke gesprekstopics: 

  • De jaarrekening en de balans correct interpreteren. Fiscaal vs. bedrijfseconomisch: wat zijn de essentiële verschillen?     
  • Waardecreatie bij ondernemingen: wat houdt dit concreet in?       
  • Een overzicht van verschillende financieringsvormen en hun specifieke criteria.      
  • Aan de slag met risk assessment in jouw bedrijf, van toenemend belang voor je bestuurdersaansprakelijkheid.
  • Bewust omgaan met kostprijzen en marges. 
  • Van vreemd kapitaal tot de verkoop van jouw bedrijf.  
  • Het abc van digitaliseren 

Maak kennis met jouw Plato-meter en -peter

Deze Plato-groep mag rekenen op de deskundige begeleiding van Edwig Tanghe en Ha Phan.

Edwig Tanghe heeft decennialang financiële functies op directieniveau bekleed bij zowel kmo’s als multinationals. Hij is een gepassioneerd ondernemer, die mee aan de wieg heeft gestaan van onder andere Buurtslagers/Bon‘Ap, StoryMe, BCFA en School for Butlers. Momenteel is hij via Resolvus betrokken bij de doorstart van e5. Hij is ook medeauteur van het boek ‘Veerkracht bij Ondernemers’.

Ha Phan is een ondernemende CFO met meer dan vijftien jaar aan internationale ervaring in financiële functies en op managementniveau in de dienstverlenende en maritieme sector, zowel in Europa als in Zuid-Amerika. Ze beschikt over sterke onderhandelingscapaciteiten en heeft jarenlange ervaring op vlak van technologische innovatie, cashflow- en changemanagement met een can-do-houding.

Aanmelden 

Nog vragen? Of meteen inschrijven?

Krijg alle informatie bij Plato-coördinator Evy Gordts op 03-232 22 19 of via evy.gordts@voka.be

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 1000 (startdag + 10 sessies)
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

VOKA ( kamer van koophandel Antwerpen , Waasland ) Markgrave straat 12 2000 Antwerpen