Regionale Overlegtafel Economie - Actua - Vlaams-Brabant

Naar goede gewoonte krijgen jullie dit najaar alweer een onmisbaar overzicht van wat er reilt en zeilt op de diverse overheidsniveaus inzake economisch beleid. We starten met de gevolgen van de energiecrisis voor ondernemingen: welke initiatieven neemt Vlaanderen? Welke relevante initiatieven zijn op lokaal niveau mogelijk?

Dit event is afgelopen

Ook op de agenda: een stand van zaken over de Single Digital Gateway (de informatieplicht, de VVSG-productenfiches, cf. vorige overlegtafel) en een helder overzicht van belangrijke gewijzigde regelgeving (o.a. kansspelen, dagbladhandels).

We kijken ook vooruit en staan stil bij de nakende wijzigingen aan zowel het integraal handelsvestigingsbeleid als de regelgeving omtrent ambulante handel en kermissen. We informeren jullie over de belangrijkste krijtlijnen en het verdere verloop van beide dossiers.

Ten slotte voorzien we ook voldoende tijd voor de onderlinge uitwisseling van goede praktijken/initiatieven en het laatste nieuws vanuit VLAIO

Mis deze unieke mogelijkheid niet om op een halve dag een volledige update te krijgen en weer helemaal mee te zijn.

We sluiten de namiddag dan af met een gezellig netwerkmoment.

Samen voor sterk ondernemen

Meer en sterker ondernemerschap in innovatieve steden en gemeenten: daar gaan we voor! De VVSG en Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) bundelen de krachten in het project Overlegtafels Economie & Smart Cities. Je leest er meer over op www.vlaio.be/lokalebesturen. #sterkondernemen

Organisator
VVSG i.s.m. Agentschap Innoveren & Ondernemen
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

zaal Kareelveld, Gemeentehuis Spoorwegstraat 6 3020 Herent