Regionale overlegtafel marktleiders West-Vlaanderen

We verwelkomen jullie heel graag op onze Regionale Overlegtafel (ROM) voor marktleiders. Thema is Ambulante handel in transitie na COVID-19.

Dit event is afgelopen

De recente cijfers en nieuwe maatregelen tonen aan dat COVID-19 nog steeds op de loer ligt. Starten doen we dan ook met het laatste coronanieuws en een update van de huidige maatregelen inzake ambulante handel. Daarnaast staan we stil bij de (blijvende) impact van COVID-19 zowel op de wekelijkse markten als de ambulante handel buiten de markt. We doen dit zowel vanuit het perspectief van de ambulante handelaar alsook de bezoekers.

Naast relevant coronanieuws, bieden we jullie ook graag een overzicht van wat er allemaal reilt en zeilt met betrekking tot ambulante handel. Telkens doen we dit vanuit de invalshoek van de gemeente (dienst economie/verantwoordelijke ambulante handel).

Verder voorzien we ook voldoende tijd voor de onderlinge uitwisseling van goede praktijken/initiatieven, het aankaarten van signalen uit het werkveld en de integratie van nieuwe gezichten die in de coronaperiode gestart zijn.

Organisator
VVSG i.s.m. Agentschap Innoveren & Ondernemen
Thema's

Dit event is afgelopen