Rondetafelgesprekken 'Energiezuinig Patrimonium' tijdens Inspiratiedag Netwerk Klimaat

<p>Op donderdag 16 november 2023 organiseert het Netwerk Klimaat van VVSG samen met de stad Sint-Niklaas en Interwaas een inspiratiedag rond As A Service en Energiezuinig Patrimonium in het BAU-huis in Sint-Niklaas.</p>

Dit event is afgelopen

In de voormiddag kom je meer te weten over de principes van circulair aankopen en circulaire businessmodellen, zoals de as a service contractmodellen. Nadien komen tijdens rondetafelgesprekken verschillende praktijkvoorbeelden van steden en gemeenten aan bod en laten we ook enkele leveranciers aan het woord.

In de namiddag verleggen we de focus naar energiezuinig patrimonium. Onder meer de digitale aanpak van het bouwproces en gebouwbeheer, ESCO’s en strategische vastgoedplanning staan op het programma.

De rondetafelgesprekken 'Energiezuinig Patrimonium' (15u30-16u45) worden mee georganiseerd vanuit de smart city werking van VVSG (met ondersteuning van VLAIO).

Tijdens de rondetafelgesprekken volg je 3 opeenvolgende sessies naar keuze van 20 minuten, telkens aan een andere tafel met een ander thema. Je maakt je keuze uit een lijst van goede praktijken van lokale besturen en bedrijven, ter plekke bij aanvang van de dag.

Het volledige programma van de studiedag kan je hier raadplegen. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
100 euro (70 euro indien halve dag)
Organisator
VVSG i.s.m. stad Sint-Niklaas en Interwaas, en met ondersteuning van VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

't Bau-huis Slachthuisstraat 66 9100 Sint-Niklaas