Seminarie: De impact van artificiële intelligentie (AI) op de houtsector

Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf niet achterblijft in het Artificiële Intelligentie (AI)-tijdperk? Dit seminarie tijdens de Prowood-beurs biedt jou de kans om te leren hoe AI de dynamiek van de houtsector zal transformeren. Ontdek de kansen die AI biedt voor werkgelegenheid en onderwijs, en ontdek hoe jouw bedrijf AI kan inzetten als een krachtige motor voor groei en innovatie. Maak van AI geen bedreiging, maar jouw strategische bondgenoot!

Dit event is afgelopen

Onze zorgvuldig geselecteerde sprekers, bestaande uit zowel houtsector- als AI-experts, delen hun waardevolle inzichten en praktijkervaringen. Je gaat naar huis met direct toepasbare tips en inspirerende voorbeelden van best practices die perfect zijn afgestemd op jouw situatie. We bieden je vooraf de mogelijkheid om vrijblijvend jouw specifieke vragen over AI in te sturen, zodat we het seminarie kunnen afstemmen op de actuele behoeften van jouw organisatie.

Programma

  • 08:30 uur: onthaal
  • 09:30 uur: Keynote door Rik Vera:Laat je inspireren door de toekomstvisie van Rik Vera op werk en technologie. Hij zal je uitdagen om futureproof te ondernemen en laten zien dat AI geen bedreiging vormt, maar juist kansen biedt.
  • 10:15 uur: Getuigenissen: Praktische AI-toepassingen.
  • 11:30 uur: Panelgesprek over de toepassingen en impact van AI op de houtsector
  • 12:45 uur: Lunch- en netwerkmoment
  • 14:00 uur: Vrij bezoek van de Prowood-beurs

Meer info op de website van Woodwize.

 

Interesseert dit jou? Ken je de STEMhub al?

Met de STEMhub informeert, inspireert en ondersteunt VLAIO bedrijven die zich willen engageren om STEM-talent te versterken. Er is immers een grote arbeidskrapte in STEM-profielen. Samen brengen we hier verandering in. 

STEM is een letterwoord dat staat voor science, technology, engineering, mathematics. 

Ontdek meer over de STEMhub op deze website.

 
Organisator
Woodwize

Dit event is afgelopen

Situering

Adres

Flanders Expo Gent