SIM Materials Forum 2023

SIM Materials Forum, dat is kennis maken met de industrie en inzichten vergaren rond materiaalinnovaties. Snuffel rond op de materialenmarkt, wissel wetenschap & techniek uit tijdens de postersessie, en luister naar onze programmamanagers die hun visie delen. Schrijf je in voor SIM Materials Forum!

Dit event is afgelopen

Bent u klaar om uw kennis en vaardigheden in de materialensector te actualiseren? Het ๐’๐ˆ๐Œ ๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ๐ฌ ๐…๐จ๐ซ๐ฎ๐ฆ is terug in 2023! ๐ŸŽ‰

Kom op 24 mei naar de Antwerp Expo voor de negende editie van dit evenement. Kom in contact met de materiaalgemeenschap in #Vlaanderen en daarbuiten, en ontdek de nieuwste materiaal #innovaties.

We hebben 10 #experts in de rij staan om hun visie en nieuwste innovaties te delen over de onderwerpen Klimaat & Energie en Digitalisering voor Duurzaamheid. Te beginnen met twee keynote speaches:

๐ŸŽค Geert Noels en Kristof Eggermont van Econopolis, met hun 'Climate Shock'.
๐ŸŽค Kamila Slupek van Eurometaux (European Metals Association), die meer zal inzoomen op de uitdagingen voor metalen voor de energietransitie.

Bovendien kunt u voor elk lezingenparcours kiezen uit minstens drie sprekers. 

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog een ๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ๐ฌ ๐Œ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ en ๐๐จ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐’๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง waar wetenschap en techniek besproken kunnen worden. 

#Inschrijven is gratis en kan via de website van Materials Forum. Kom erbij en laten we Vlaanderen in de voorhoede van materiaalinnovatie houden! ๐Ÿ‘

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
SIM
Initiatief

Dit event is afgelopen

Situering

Adres

Antwerp Expo Jan van Rijswijcklaan 191 2020 Antwerpen