SIM Materials Forum

SIM Materials Forum, dat is kennis maken met de industrie en inzichten vergaren rond materiaalinnovaties. Snuffel rond op de materialenmarkt, wissel wetenschap & techniek uit tijdens de postersessie, en luister naar onze programmamanagers die hun visie delen. Schrijf je in voor SIM Materials Forum!

Uitnodigingsafbeelding SIM Materials Forum

Dit event is afgelopen

SIM MATERIALS FORUM 2022

Het SIM Materials Forum op 11 mei 2022 is een halfdaags evenement over materiaalinnovatie. Het event is opgezet om kennis en vaardigheden uit te wisselen, updates te geven over SIM-projecten en bezoekers in staat te stellen de materiaalgemeenschap in Vlaanderen en daarbuiten te ontmoeten. SIM Materials Forum dat is kennismaken met de industrie en inzichten vergaren rond materiaalinnovatie in Vlaanderen. 

Waarom kan je dit event niet missen?

SIM Materials Forum is dé place to be om materiaalinnovaties te ontdekken:

  • 17 experts delen hun visie en laatste innovaties tijdens boeiende presentaties
  • ontdek materiaalinnovaties op de materialenmarkt
  • leer bij over wetenschap en techniek op de postersessie
  • krijg ruime mogelijkheden om te netwerken met de materiaalgemeenschap

Het SIM Materials Forum vindt plaats tijdens de Advanced Engineering beurs, een beursconcept gebaseerd op de ontwikkeling en productie van innovatieve producten. Daarmee is SIM Materials Forum een ideaal platform voor bedrijven die bijdragen aan de productie van innovatieve producten, technologieën en elektronica. Met andere woorden: kom langs en sla twee vliegen in één klap!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
SIM
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Antwerp Expo Jan van Rijswijcklaan 191 2020 Antwerpen