Spring ook jij mee op de innovatie-kar?

Denk je dat innovatieprojecten niets voor jou of jouw bestuur zijn? VERA vindt dat elk bestuur hiermee aan de slag kan en organiseert drie webinars om de vooroordelen de wereld uit te helpen.

Dit event is afgelopen

Heel wat lokale besturen zetten in op digitale transformatie en slimme technologie. Europese (EFRO) en Vlaamse (VLAIO) subsidies helpen om de financiële drempel te verlagen.

Denk je dat zo'n complex en tijdrovend proces niets voor jouw bestuur is? Dan springt VERA in de bres. Zij vinden dat iedereen moet kunnen innoveren en daarom zorgen ze voor de nodige ondersteuning, kennisdeling en samenwerking. Ze hebben alvast een vooraanmelding ingediend voor 5 projecten:

  • Digiloket 2.0 - Administratieve werklast verlichten door aanvragen en aangiftes te digitaliseren en eenvoudiger te laten verlopen
  • KenGIS - Het gebruik van (geo-)data en bijhorende werkprocessen verbeteren door resources maximaal te gebruiken en efficiënt(er) in te zetten
  • WaterkwaliteitsDRUPPEL - Het automatisch monitoren van waterstand en -kwaliteit in lokale waters
  • ANPR360 - Een raamovereenkomst voor ANPR-technologie waarbij de stad/gemeente eigenaar is van de data en waarbij de technologie ook wordt gebruikt voor niet-politionele toepassingen
  • LocusFocus 2.0 - uitbreiding/opschaling van LocusFocus 1.0 – datagedreven locatie-advies voor ondernemingen.

Spreekt één of meer van bovenstaande projectideeën je aan? Schrijf je dan nu in voor één van onze infosessies waarbij VERA toelichting geeft en actief op zoek gaat naar partners voor deze projecten.

Om iedereen de kans te geven om deel te nemen, voorzien ze 3 identieke webinars van telkens anderhalf uur. In deze sessies verduidelijkt VERA niet alleen de projecten, maar vertellen ze ook wie ze zijn en wat ze doen. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en debat.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VERA

Dit event is afgelopen