Stakeholdersoverleg 2 - Werkagenda Chemie/Kunststoffen

Essenscia en de OVAM  nodigen je uit op het tweede stakeholderoverleg  van de Vlaanderen Circulair werkagenda Chemie/Kunststoffen, met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Het overleg vindt plaats op 11 oktober in de gebouwen van de OVAM van 9.30 tot 12.30 uur, en wordt gevolgd door een broodjeslunch.

Dit event is afgelopen

In juni zaten we een eerste keer samen. Op basis van de feedback die we toen ontvingen, hebben we met de kerngroep verdere stappen gezet. Op 11 oktober lichten we toe welke werkpaden op hoofdlijnen we naar voor zouden willen schuiven en welke doelen we daarmee willen bereiken.

Jouw feedback en input is belangrijk voor ons om de werkpaden verder scherp te stellen en om keuzes te maken.

Graag gaan we op 11 oktober met jou in gesprek om deze werkpaden te concretiseren en er acties aan te koppelen. Zo wordt de werkagenda een werkagenda van ons allemaal.

Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op 11 oktober in de gebouwen van de OVAM. Na onze werksessie voorzien we een broodjeslunch.

Ook als je er niet bij kan zijn, maar toch graag op de hoogte blijft, kan je jouw gegevens achterlaten op het inschrijvingsformulier. 

Organisator
Essenscia en de OVAM

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

OVAM Stationsstraat 110 2800 Mechelen