Startmoment collectieve leertrajecten

De Kernmeesters en VLAIO verwelkomen je graag op dit digitale startmoment van de collectieve leertrajecten. Binnen deze trajecten werken lokale besturen in thematische groepen oplossingen uit voor concrete uitdagingen in bedrijvige kernen.

Dit event is afgelopen

Lokale ambtenaren leren van elkaar, maar krijgen ook de ondersteuning van de Kernmeesters. Het is de bedoeling dat elke deelname resulteert in een concreet resultaat voor jouw stad of gemeente. Jouw deelname aan de collectieve leertrajecten is gratis dankzij de steun van VLAIO.

Tijdens dit startmoment op 28 april delen de Kernmeester hun visie op bedrijvige kernen en lichten ze toe wat je mag verwachten tijdens de collectieve leertrajecten.

Deelnemen

Op voorhand inschrijven voor dit startmoment is niet nodig. Op vrijdag 28 april klik je om 11.00u gewoon op deze link om deel te nemen via Microsoft Teams.

Voor wie?

Dit startmoment is er in de eerste plaats voor de ambtenaren die zich inschreven voor één of meerdere van de collectieve leertrajecten. Ook collega's van hen of beleidsmakers van hun lokaal bestuur mogen gerust deelnemen. De bedrijvige kern is immers een zaak van samenwerken.

Steden en gemeenten die overwegen om nog aan te sluiten bij één van de trajecten zijn eveneens van harte welkom.

De Kernmeesters

Deze trajecten worden begeleid door de Kernmeesters, een multidisciplinair team met experten van IDEA Consult, CityD-WES, Omgeving, Mint, de tandem Blue Ocean Company/Tweeperenboom, Rasschaert advocaten en Super Moon. Je ontdekt meer over de collectieve leertrajecten en de Kernmeesters op deze webpagina's.

Organisator
Kernmeesters i.s.m. VLAIO

Dit event is afgelopen