Tech Summit Artificiële Intelligentie

Het valt niet altijd op, maar artificiële intelligentie (AI) is overal. Voor zowel de kleinste als de grootste toepassingen wordt de soms omstreden technologie ingezet, niet alleen in het dagelijks leven maar ook in de bedrijfswereld.
Nochtans zijn de mogelijkheden van deze technologie niet altijd eenvoudig te begrijpen.

Dit event is afgelopen

Tijdens de tweede editie van de Tech Summit leert u deze technologie op een duidelijke manier kennen en haar opportuniteiten te identificeren.

Als eerste onderneming in de markt een nieuwe technologie adopteren kan een aanzienlijk voordeel ten opzichte van de concurrentie opleveren. Daarnaast kan technologie bedrijfsprocessen vergemakkelijken en meebouwen aan uw bedrijfsoptimalisatie. Met artificiële intelligentie maakt u binnen uw onderneming het onmogelijke mogelijk. Of u al een brede kennis hebt van de technologie of het een volledig nieuw concept is, op de Tech Summit: artificiële intelligentie verzamelt u allerlei informatie om uw kansen op dit terrein te detecteren!

Tech Summit: artificiële intelligentie is gecreëerd om iedereen de technologie te laten begrijpen. Geen ingewikkeld vakjargon, geen onduidelijke concepten. Daarnaast ontdekt u cases waarin de technologie geïmplementeerd werd waardoor u met een zeer klare blik de summit zal verlaten!

We hebben de topsprekers van het Vlaamse technologielandschap uitgenodigd. U leert dus gegarandeerd bij. We laten ook zien hoe de technologie toegepast wordt in andere sectoren. Door het interactieve debat en de netwerkmogelijkheid kan er ook op verdiepende en kritische vragen worden ingegaan.epende en kritische vragen worden ingegaan.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 50
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Bleupoint Filip Williotstraat 9 2600 Berchem