Thema-event - Digitale of duurzame transformatie? Kiezen is verliezen!

De strategische implementatie van de processen voor een digitale en duurzame transformatie in een bedrijf (ook wel 'twin transformation' genoemd) loont. Voor een bedrijf is het vaak echter niet evident om uit te maken waar en hoe het die dubbele transformatie moet aanvatten. Dit thema-event geeft je hierin meer inzicht.

Dit event is afgelopen

De afgelopen jaren zijn veel bedrijven begonnen met investeren in digitale technologieën om hun business om te vormen. Andere kozen voor de transformatie om hun producten, diensten en activiteiten te laten bijdragen tot meer ecologische of maatschappelijke duurzaamheid. Maar slechts een handvol bedrijven slaagt erin digitale en duurzame transformaties aan elkaar te koppelen. Toch loont de strategische implementatie van de processen voor een digitale en duurzame transformatie in een bedrijf - ook wel ‘twin transformation’ of dubbele transformatie genoemd. Volgens een onderzoek van Accenture hebben bedrijven die een dubbele transformatie doorvoeren, 2,5 maal meer kans om tot de leiders van morgen te behoren. Naast economische voordelen kunnen geavanceerde digitale oplossingen ook een aanzienlijke duurzame impact hebben.

Voor een bedrijf is het vaak echter niet evident om uit te maken waar en hoe het die dubbele transformatie moet aanvatten. Dit thema-event geeft u hierin meer inzicht. U leert waar u een impact kunt genereren met behulp van een eenvoudig te gebruiken raamwerk, hoe de digitalisering duurzaamheid in de hand werkt en hoe duurzaamheid nieuwe digitale zakelijke kansen creëert. De voorgestelde methoden, instrumenten en beste praktijken zullen worden geïllustreerd aan de hand van inspirerende bedrijfscases.

De voerttaal is Engels.

Klik hier voor meer info over het programma en praktische inlichtingen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
50 euro
Organisator
Sirris i.s.m. Agoria
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Bluepoint A. Reyerslaan 80 1030 Brussel