Vliegende Starters West-Vlaanderen

Ondernemen doe je niet alleen. Iedere ondernemer laat zich omringen door een co-founder, investeerder(s), medewerkers, raad van advies,… om zich zo te versterken. Daarom brengen we op woensdagavond 8 mei ondernemers, experten en investeerders samen voor een inspirerende avond vol kruisbestuiving.

Je maakt er bovendien kans op een tête-à-tête lunch met een topondernemer. Volgende ondernemers houden alvast een plaatsje vrij in hun agenda: Filip Balcaen, Wouter Torfs, Herman Vandevelde, Carl Van de Velde, Jan De Nul, Bart Verhaeghe, Michèle Sioen,...

Vliegende Starters - Ondernemen doe je niet alleen

Dit event is afgelopen

Wat staat er op het programma?

  • 17.30 uur: Ontvangst
  • 18.00 uur: Break-out sessies met onder andere Conny Vandendriessche, Omar Mohout, ING, Renewi, Axxi,...
  • 20.00 uur: Debattle met Conny Vandendriessche, Omar Mohout, Dominiek Valcke en Jan De Witte
  • 20.30 uur: Uitreiken van toplunches met niemand minder dan Filip Balcaen, Wouter Torfs, Herman Vandevelde, Carl Van de Velde, Jan De Nul, Bart Verhaeghe, Michèle Sioen,...
  • 20.45 uur: Walking dinner

Break-outs

Gedurende de avond zijn er 7 break-out sessies gepland om je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Debattle

Aan de hand van interactieve stellingen treden onder andere Conny Vandendriessche, Dominiek Valcke, Jan De Witte en Omar Mohout met elkaar in debat. Het resultaat? Concrete tips die je meteen kan implementeren in jouw organisatie.

Toplunches

Door in te schrijven maak je kans op een toplunch met niemand minder dan onder andere Filip Balcaen, Wouter Torfs, Herman Vandevelde, Carl Van de Velde, Jan De Nul, Bart Verhaeghe of Michèle Sioen.

Wil je graag van gedachten wisselen met één van deze topondernemers? Hou dan zeker de instructies uit de bevestigingsmail goed in de gaten.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 50
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

TVH Brabantstraat 15 8790 Waregem