Webinar 'de 10 beste tips voor een overtuigend Business plan'

Het uitschrijven van een businessplan is altijd nuttig. Het zorgt ervoor dat je alle onderdelen van je onderneming in een logische en op elkaar afgestemde wijze beschrijft. Dit kan erg nuttig zijn om zeker te stellen dat er geen belangrijke aspecten vergeten worden. Tegelijkertijd biedt het de kans om over alle belangrijke elementen overleg te kunnen hebben met vennoten, potentiële investeerders of financiers zoals banken.

De ervaring leert dat alle businessplannen vrijwel uniek zijn net zoals een visitekaartje of een eerste indruk. Garanties voor succes zijn er dus helaas niet. Wel garanderen wij dat ons lijstje van 10 tips de meest nuttige aandachtspunten voor een goed businessplan omvatten.

BAN Vlaanderen webinar WISE Academy

Dit event is afgelopen

Het uitschrijven van een businessplan is altijd nuttig. Het zorgt ervoor dat je alle onderdelen van je onderneming in een logische en op elkaar afgestemde wijze beschrijft. Dit kan erg nuttig zijn om zeker te stellen dat er geen belangrijke aspecten vergeten worden. Tegelijkertijd biedt het de kans om over alle belangrijke elementen overleg te kunnen hebben met vennoten,  potentiële investeerders of financiers zoals banken.

De ervaring leert dat alle businessplannen vrijwel uniek zijn net zoals een visitekaartje of een eerste indruk.  Garanties voor succes zijn er dus helaas niet. Wel garanderen wij dat ons lijstje van 10 tips de meest nuttige aandachtspunten voor een goed businessplan omvatten.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
BAN Vlaanderen i.s.m. -

Dit event is afgelopen