Webinar 'Grip op je investeringen; het belang van de CAP table'

Door een aantal variabelen in de excel in te geven en of in te schatten, kun je snel tot inzichten komen die van erg groot belang kunnen zijn om investeringen voor te bereiden. Durfkapitaal gaat over het durven inschatten van toekomst scenario's en het berekenen van potentiële uitkomsten. En het gaat niet alleen over de belangen van de investeerder. Uit de berekeningen kunt u ook de effecten van verschillende scenario's op de ondernemers en andere investeerders duidelijk in kaart brengen. Dit zal uiteraard voor elke investering steeds weer iets anders zijn. Het succes van een investering zal altijd pas in de toekomst te verifiëren zijn maar de variabelen en berekeningsmodellen van dit succes zijn vandaag wel al bekend.

BAN Vlaanderen webinar WISE Academy

Dit event is afgelopen

Door een aantal variabelen in de excel in te geven en of in te schatten, kun je snel tot inzichten komen die van erg groot belang kunnen zijn om investeringen voor te bereiden. Durfkapitaal gaat over het durven inschatten van toekomst scenario's en het berekenen van potentiële uitkomsten. En het gaat niet alleen over de belangen van de investeerder.

Uit de berekeningen kunt u ook de effecten van verschillende scenario's op de ondernemers en andere investeerders duidelijk in kaart brengen. Dit zal uiteraard voor elke investering steeds weer iets anders zijn. Het succes van een investering zal altijd pas in de toekomst te verifiëren zijn maar de variabelen en berekeningsmodellen van dit succes zijn vandaag wel al bekend.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
BAN Vlaanderen i.s.m. -

Dit event is afgelopen