Workshop voor ondernemers: hoe start ik mijn zaak?

Heb je een idee om binnenkort jouw eigen zaak te starten, maar weet je niet echt waar je moet beginnen? Heb je al enkele stappen ondernomen, maar heb je financiering voor jouw bedrijf nodig of heb je nood aan inspiratie en wil je ideeën uitwisselen met vrouwen die in dezelfde situatie zitten als jij? Dan is deze workshop, georganiseerd door microStart en haar partner Partena Professional, voor je!

Van 6 tot 10 maart organiseert microStart een week vol ontmoetingen om het ondernemerschap toegankelijk te maken voor iedereen en in het bijzonder voor vrouwen die meer belemmeringen ondervinden om een eigen onderneming te starten. Één week van gratis infosessies en advies over hoe je aan de slag kunt gaan!

Dit event is afgelopen

Wat kan je verwachten?

Partena Professional begeleid je door de verschillende stappen en administratieve procedures die je moet doorlopen om jouw zelfstandige activiteit te starten (voorwaarden, keuze van het statuut, berekening van de sociale bijdragen, enz.)

microStart zal haar microfinancierings- en begeleidingsdiensten voor (toekomstige) ondernemers voorstellen, ondersteund door de inspirerende getuigenis van één van haar klanten die haar ervaringen zal toelichten.

Dan is het aan jou! We stellen een oefening voor op het befaamde Business Model Canvas om de belangrijkste aspecten van je onderneming in kaart te brengen met een pitch voor een jury om af te sluiten.

We ronden de ochtend af met een netwerkmoment.

Deze workshop staat open voor iedereen, maar vrouwen die willen deelnemen krijgen voorrang.

👉 Partena Professional is een erkend ondernemingsloket in België dat passie aanmoedigt door elke starter, zelfstandige, ondernemer met ambitie en motivatie te begeleiden bij de realisatie van zijn projecten.

👉 microStart, de grootste instelling voor professioneel microkrediet in België, steunt en verstrekt microfinanciering aan (toekomstige) zelfstandigen die geen toegang hebben tot de traditionele banksector.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Microstart i.s.m. Partena Professional

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

microStart Dambruggestraat 26 2060 Antwerpen