Innovation Procurement Conference 2024: Opnames inspirerende keynotes beschikbaar

Publicatiedatum

De opnames van de keynotes van de Innovation Procurement Conference 2024 zijn nu beschikbaar op onze website. Heb je de kans gemist om deel te nemen aan de conferentie of ben je gewoon op zoek naar een dosis inspiratie? Dan is dit jouw kans!

Wat is de Innovation Procurement Conference?

De Innovation Procurement Conference bracht captains of industry, kmo’s, start-ups, beleidsmakers, publieke aankopers, risicokapitaalverschaffers, onderzoekers en innovators samen om de laatste inzichten rond innovatieve overheidsopdrachten te bespreken. Deze internationale conferentie kwam tot stand dankzij PIO en Departement Economie, Wetenschap en Innovatie in nauwe samenwerking met de Europese Commissie en de European Innovation Council.

Conferentie gemist? Bekijk de opnames van de keynotes

Kon je er niet bij zijn op de Innovation Procurement Office? Geen probleem, de opnames van de keynotes zijn nu beschikbaar. Ze vormen een bron van inzicht en kennis gepresenteerd door sprekers uit diverse vakgebieden. Door de opnames beschikbaar te maken op onze website, willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot deze bron van kennis en inspiratie, waar en wanneer het hen uitkomt. 

Delen: