Vacature: ICT Projectleider Software Ontwikkeling (tot 25 mei)

Publicatiedatum
Is software ontwikkeling echt jouw ding en heb je er praktische ervaring mee? Leid je met plezier projecten in goede banen en stuur je anderen op een vlotte manier aan? Dan zou dit wel eens de geknipte job voor jou kunnen zijn! Solliciteren kan tot en met 25 mei 2020.
IT jobs bij VLAIO

Jouw takenpakket

Als ICT Projectleider bij het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) heb jij de touwtjes in handen als technische lead van software ontwikkelingsprojecten. Je werkt binnen de dienst Informatica, waar je voor een groot deel van jouw tijd mee de applicatie ‘KRIS’ verder helpt ontwikkelen. ‘KRIS’ combineert CRM en dossierbehandeling en wordt onder andere ingezet om subsidieaanvragen te verwerken. Het is opgebouwd in MS Dynamics en maakt achterliggend gebruik van .Net, SQL Server en Sharepoint.

Na een inwerkperiode om het nodige inzicht in de applicatie te verwerven, ga je aan de slag om via kleinere en grotere projecten nieuwe modules en toepassingen voor KRIS te bouwen. Daarbij coördineer jij de externe partners die het ontwikkelwerk voor hun rekening nemen. Essentieel is dat je daartoe niet alleen je ervaring als projectleider inzet maar ook het nodige inzicht in de ontwikkelde software hebt. 

Uiteraard sta je er als ICT Projectleider niet alleen voor en word je ondersteund door collega’s met ervaring in het leiden van projecten en andere collega’s die sterk zijn in software ontwikkeling. Voor deze vacature zoeken we nog iemand die deze aspecten kan combineren. Ben jij die persoon? Aarzel dan niet en solliciteer nu! 

Wie ben je?

  • Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardig;
  • Je hebt minimaal 6 jaar functierelevante ervaring waarvan minstens 2 jaar met software ontwikkeling.

Iets voor jou? Ontdek hier het volledige vacaturebericht. Solliciteren kan tot en met 25 mei 2020.