Volg de status van jouw aanvraag via het e-loket

Publicatiedatum
Volg je overheidsdossier(s), zoals je aanvraag voor een coronapremie, nauwgezet zélf op, in alle transparantie. En dit voor al je aanvragen bij de deelnemende steden en gemeenten, Vlaamse instanties ... Telkens vlot raadpleegbaar en altijd helder.
concept van e-loket getekend met vrouw voor scherm

Wat is het e-loket voor ondernemers?

E-loketondernemers.be - een initiatief van VLAIO - is een overkoepelend digitaal platform waarop ondernemers (of derden in naam van een onderneming) vanuit een centraal overzicht subsidies, erkenningen, vergunningen, … bij de deelnemende overheden kunnen aanvragen en opvolgen. 

Wat kan ik doen via het e-loket voor ondernemers?

Volg je overheidsdossier(s) nauwgezet op, in alle transparantie. En dit voor al je aanvragen bij de deelnemende steden en gemeenten, Vlaamse instanties ... Telkens vlot raadpleegbaar en altijd helder. Als ondernemer denk je graag vooruit. Vandaar kan jouw onderneming (of derden in naam van je onderneming) op e-loketondernemers.be heel makkelijk...

  • dossiers kan aanvragen bij deelnemende Vlaamse overheden: de kmo-portefeuille, diverse coronamaatregelen zoals het Nieuw Vlaams Beschermingsmechanisme, groei- en logiessubsidies, aanwervingsincentives, ...
  • de status van deze dossiers zélf kan opvolgen en alle details van je aanvraag terugvinden
  • bekijken welke steun je al gekregen hebt via deze overheidsdiensten
  • een helder overzicht raadplegen van je publieke gegevens via 'jouw onderneming'
  • ontdekken wie je contactpersoon is bij vragen

Kortom, alles op één handige plek. Zo bespaar je veel tijd en geld! Het e-loket wordt nog uitgebreid met producten en diensten van andere agentschappen en van lokale besturen.

 

Jouw bedrijf tijdens de coronacrisis

We willen jou als ondernemer inspireren en informeren, en de Vlaamse economie ondersteunen tijdens de coronacrisis. Een overzicht van alle steunmaatregelen vind je op www.vlaio.be/corona en in de subsidiedatabank.

Blijf altijd op de hoogte van de laatste subsidies, initiatieven en steunmaatregelen voor ondernemers door je in te schrijven op de VLAIO nieuwsbrief en door onze FacebookTwitter of LinkedIn te volgen.